Macam-Macam Adaa..

Isnin

my day today..

waa..penat..balik mlm ni da kene anta org lak..sok nakgi amik borang cikgu..luse to usj plakkk..huff!! mmg niat memule g hartamas pg td juz nak experience je,but after being interviewed i think i'm going to miss a chance to work with a great company..what a coincidence,suzek pun dtg for the same position..nampak gaye she gonna make it there..rezki die..way to go girl!!..this wednesday..usj 21..maybe i got my luck here..dapat ke x keje kat satu2 tmpat aku ase ade sebabnye..ade la hikmah nye( kate2 menyedapkan hati..hiks) well, i do believe in that (based on my experience..duh!) 
so,mase mule2 tau nak kene dtg interview kat hartamas cuak jgk..never been there..tp,atas guidance brader idham, aku berjaye smpai tanpe sesat!this plaza damas located at jalan sri hartamas 1..near istana negara construction site@jln duta(baru aku tau istana negara nak pindah,xamik tau lngsung perkembangan..uishh) pelik jugak at first.."ish..ni kate jln sri hartamas..bile tukau jd jln duta??"..nampak plak kubah masjid besar jln duta.."eh..aah la..sini da jln duta..laa..sebelah2 je??" hmm..katak bawah tudung saji tul aku..along with me daus (sape lg)..nasib dio ado..papepon..today's experience is a valueble one..hope coming wednesday ni pun camtu..cume..aku xpasti yg aku ni ready ke nak keje n pegang big responsibility..???

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini