Macam-Macam Adaa..

Rabu

crush

arghh..yawn..



telah menyalin beberape alamat dan email..nak bukak yahoo xdapat sbb lepas je maghrib td broadband ni terus bertukar ke warne ijau..(maknenye slow..)



babbling kat blog la dulu kot..td tetibe i bukak fb si "tut"..hehe..beliau adelah crush i di zaman sekolah..hehe..empunye badan pulak tau pule i adelah admire dirinye..elok2 i sorang je tau, kawan i yg becok mcm makcik2 kat jiboi ni la pegi bagitau bespren beliau tu..langsung name i femes di kawasan sekitar hingge sekolah berjiran pun tahu..hehe..maluuuu...si pemecah rahsie pon tidak lagi i contact..bukan gadoh pun sbb die pecah resie, tapi lepas masuk U je terus sembunyi.




jap..jap..nak wat eklan..----penulis menggunakan kata ganti nama dari saya/aku kepada i kerane tgh miang dan gatal teringat kisah zaman mude2-aik??penulis dah tue ke??umor dah 25 taun, anak buah dah 4,dah layak jadi mak orang!mulut pun boleh thn makcik juge..xseteruk makcik2 jiboi ni yg pasti..yg sebokkan anak org kua dgn sape..anak dare org xkawen2, anak org tu xkeje2, org itu x ke surau, itu ini....ko lah yg ahli syurge!!! meh bia aku tapak skali..



kalau la beliau bace blog i ni, kompem beliau tahu yg i maksudkan di sini adelah diri beliau..huhu..gatal kau asma! tapi xmengape..kompem beliau xtau akan kewujudan this very blog..

___bunyik msg__  sape pulakk!! oopss..encik boipren..[baru teringat ex-crush,mcm tau2 je i ingat kat laki lain..cpt2 u msg i kannn..xpe..jgn riso dear..u owez in my heart poreber!!]




berbalik kepade my ex-crush ni..ingatkan balik..seronok je time2 skolah dulu..menyimpan perasaan selame..gosh..beberape tahun la jugak..terbawak2 smpai ke U ok..hehe..sape rapat dgn i, tau lah betape excitednye i when he calls or msg..
bile pikir2..agak berterime kasih kepade kawan i yg memecahkan rasie tu..if not xmerase la nak kenal rapat mcm tu..heh..


mase ade bopren [bopren time tu je..abis je skolah, tamat la riwayat perchentaan kami..kui kui kui..] kat skolah dulu pun i masih x jiwe sgt dgn  bopren i tu..[xjiwe konon..mase clash bape kilo berat ko turun cik asma??]..time kapel dgn org lain pun  boleh je i bunge2  dgn ex-crush i tu...ish ish ish.. ko ni asmaaa...yg die tglkan ko kerane pempuan  tu yg sekarang sudah beranak pinak dan bukan pule berkahwin dgn die tu lagi la ish ish ish..



i je la sorang yg bunge2..beliau tidak la...i pun x tahu la bile mase yg i x lagi bunge2 dgn beliau..yg pasti masing2 sudah mempunyai teman.. malas pule nak bercerite dgn details..hehe..sambil type ni pun i tersenyum2 sambil teringat zaman2 skolah and diploma dulu..idup mcm xde masalah..seronoknyee.. ape pulak nak dipikirkan mase lalu..tibe2 je saiko sbb skang dah sah dan nyate aku dah konvo degree dan berumur 25 taun  pun masih xkeje2..ade ati pulak nak tunang dan kawen copek2!








1 ulasan:

noorhayati berkata...

makcik makcik jiboi memang suka bzbody. aku cakap ngan mak aku pedulikkan dorg. sebab bukan dorg yang bagi kita makan nasik. huh.

Terdapat ralat dalam alat ini