Macam-Macam Adaa..

Ahad

useless, helpless, endless


Lately busy with dazzling HAWA, untuk future continuous side income..sangat baru dan sgt malas nak update blog.. most of them are sold la, tapi keadaan line internet yg agak slow la yg buat aku jadi malas tu.. The item were introduced thru fb aku jer mule2 ni..insyaAllah, lebih kot rezeki untuk bulan puase akan dtg.. =)



Tibe2..hari ini.. 



Terase juge, sampai bile la mahu menolak peluang, dan bile pule mahu menerime? Menyesal ke asma? Memilih sgt ke aku ni?


Tgk tajuk sket.. useless, helpless, endless..Feel a bit useless, sort of helpless and wish that it won't be end..soon..hopefully..sigh..




I seem stranded in some place that i created on my own rite now..did't have the chance to do what i want, what i like and...what i've planned..but i know that i have the done what i need to do when people need me =) [the only right thing i do this time around]



Di mase ini terase mahu bersama kawan2.. [perasaan yg sgt kuat]

Terasa mahu bersama tersayang..

Terasa mau pergi jauh..
Mengenagkan persiapan perkahwinan kakak aku yg ..urghh...kesian teramat sgt kat die sebenarnye..betul ke die dah ready berumah tangge?inner and out.. Kesal xdapat membantu, aku pun helpless..cume, kan bagus kalau die dapat berfikir matang dan pandai membuat keputusan..





Esok..akan kembali bekerja keras..teruskan hidup..fokus..tetapkan di hati..bersabar dgn kerenah..berdepan dgn masalah..putuskan keputusan terbaik..


Bersyukur..

sumtime i need sumtime on my own
sumtime i need sumtime all alone
everybody need sumtime on their own











Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini