Macam-Macam Adaa..

Rabu

Kenape Tak Buleh Komen?

Sebelum ni, aku xleh nak komen kat blog2 tertentu..sbb ..tak tau punca....

Pas bace kat blog mama mirza, aku pun paham..Aku pun buat mende yg same, iaitu membuang shoutbox [sebelum jadi pape].. Sebelum ni yg aku xleh komen kat blog mama mirza tu, dah boleh komen dah..

Tapi..kenape ehh?? Walaupun dah buang shoutbox , masih lagi ade beberape blog yg aku xleh nak komen...??? Salah blog aku ke, atau blog mereka ke? Hah?? Hah?? Hah??
Buat mase ni, inilah blog yg aku mmg tokleh nak komen..adoiyaii...

Syai Sweet and Sexy..hehe..sori syai..sempat sakat ko..


**updated--tak buleh komen kat blog Ummi Zfe jugak..

Ade je org komen aku tgk..bulehh jee..???

So dear friends.. camano ni??Blog aku kot bermasalah..


7 ulasan:

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata...

yeke nur...hhhmmm...org lain buleh pulak komen...nape ekkk????

ain nina berkata...

akak pun takleh komen blog nina? nape ek akak? ape yg dia tulis?

MAMA MIRZA berkata...

akceli.. tak pasti nih sbb malware ke apa... tapi besar kemungkinan ada benda dalam blog org tuh yg bermalware... agaknyalah..

asma HazeLnut berkata...

faten--itulahh..pelikkkk..adoihaii

nina--bile clik post komen je, die terus ilang cmtu..xde la die kate tgu moderation dari penulis blog cam selalu ke, ape ke..

kak epi--ntah..xpaham..ke icon lembu ni yg bermasalah ekk??

..ummi zfe.. berkata...

knape yek.. hmm pelik plak sy.. da try change setting lum?

triesya berkata...

syai nyer page pon org kater tak leh nak komen..Awat????
cam ner nak buang malware tu kalau tu yg jadikan page tak leh komen? huhuhuhu..
Ajar lah syai..Sayer budak baru belajar.Hehehehehe

zila berkata...

haaa..try comment..leh x??..

Terdapat ralat dalam alat ini