Macam-Macam Adaa..

Isnin

Dah Biasa

Selalu sangat dah benda2 memalukan berlaku kat aku..

Selalu

Dan biasanye perkara yg memalukan tu, seriously...... sangat memalukan..

Aku..Dah biasa..Tapi..Hari ni.. I felt so insulted with this humiliation.The whole office staff and people around this office block [who recognise me just now] akan memandang serong kat aku lepas ni...

Aku tak berdaye dah.. Cukup2 lah dugaan yang Allah S.W.T. nak bagi kat aku ni.. Tak tertanggung dah rase..2 minggu dah aku terase beban, hari ni bertambah lagi...Bertakung2 dah air kat mata ni, tunggu mase nak limpah.

Tekanan ni ke yang sebabkan period aku xhenti2 2 minggu ni

~ Cry.. sbb aku tau, semua ni tak akn berhenti kat sini..

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini