Macam-Macam Adaa..

Selasa

Sepenuh Hati



Salam and helllooooooowww...


Since 10 minutes ago,aku buat benda yang sama..Type and delete, re-type and delete.. Macam malas pulak nak membuka pekung di dada. Decide to let it be lah. Petang2 barulah ada masa nak lawat blog2 dan buat entry. Err..Sepenuh hati yang aku maksudkan kat sini, tak lain tak bukan pasal kerja. Suma orang pun tau masalah aku kat sini. Panjang cerita takde gune, aku berserah je kat mana, asal masih ade rezeki, kat situ lah aku. Lately, selalu terasa boring sebab boipren adalah berjarak 1 jam dari aku. Boring melampau menyebabkan aku ade riki2 line tuk part-time. Rancang nak pergi petang ni, tapi tak sempat sebab tibe2 workload. Buat mase ni, ini je yang aku buat tuk sepenuh hati , jiwa dan raga..hehe..



P/S: Buat reader yang ade jemput aku kawen kat FB, sorry ye semua, aku dah tak on FB since like ever.

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini