Macam-Macam Adaa..

Sabtu

MENAKUTKAN..

hihi..tgk tajuk mesti org ingat pasal antu..no lah..yang menakutkan ni sbb coming tuesday kene g ujian kecergasan by MPS..hishh.dgr cerite kene lari 2 pusingan stadium and sit-up 50x..gilak a.normally i buat 21 every nite before sleep[da lame da x buat,,hiks] pun da mengah tau.pinggang sakit toksah cite.ini 50x sit-up??they must be crazy.yang lari tu pun MASALAH+MENAKUTKAN.aku jog 1 round trek da somput [paling terer 2pusingan je] ptg td kunun nak berlatih dgn nuyun but we end up pitam+nuyun nak muntah..hehe..esok pagi nak jog lagi.i have to la..sengal a dorang ni.patutnye attend interview la dulu baru uji mcm2.ini tak...tp nak keje punye pasal tepakse la pegi [even i blom confirm got that job] terime ajelah cos i'm desperate now.esok genap la 2months and 13days aku jobless.xbleh tahan oii..the day before,monday, another interview at setia alam..mane tempat tu pun i dunno..kene la 'pakcik' tu ushar tmpat tu dulu..been there twice sbb g tesco die..big and nyce..heh.akif and harraz da blk s2..sunyi la dorang xde..hurmm..

si die ni plak senyap je..mane la die ni..mane?mane?

today i missed minal wedding ceremony atas sbb yg xdpt i explain here..sob sob =( sori dear...da lame tgu this day,tp xdpt attend plak..sori again dear..hope die upload cpt2 gambar ceremony..

also feel happy for dear dyla sbb dpt sambung contract jg che'gu..even dpt skola jauh it's ok sbb u need the money..[she gonna get married with faizal on feb 2011] and that's why she need that..nuyun plak is on her final semester.yess!!at last kan yun??..my karangan today xla menggambarkan tajuk fully..hehe..just jot down things in my mind.. =)  :: cpt2 la dapat kerje..aminn::
Terdapat ralat dalam alat ini