Macam-Macam Adaa..

Isnin

Updating Me

Salam,


Terlalu lama tak update. Semenjak dua menjak kerja bertambah-tambah. Jangan cerite pasal kerja, mood hitam pulak aku karang. Aduhaii..! Kesihatan pun sangat kurang. Something got to do with my gastric la macam biasa. Blood keep come out when I defecating and make my stomach feel uneasy and my head get dizzy. Nak makan pedas langsung tak boleh dah, padehal dulu aku boleh makan cili api mentah je jadikan ulam. Maybe tabiat aku yg dulu-dulu that lead to what I am now. 

Weekends is boring kalau tak balik ke Seremban cos I'll be laying all day long watching t.v. Sekarang dah tak boleh macam dulu, tak boleh balik selalu cos I need to carefully paln on the flow of my money. Now, every penny is count! If you all got what I mean.. (^_^) Yes, living in city is my last choice but Allah s.w.t tetapkan rezeki aku kat sini. Everything is money and everywhere is congested. That's why home is the perfect place for me after get back from work. He's not around here for me to go out makan-makan and jalan-jalan which is good and saving money. Money lagi? Haha..

Year to go, me and him keep arguing for a silly thing and yes, it's me who will start the drama's. Now my head cannot stop thinking of the next thing to do of our next step . You see, as I am typing this also my mood is changing to pink! ( y'know?the pink is used for the positive mood. ) 

Quilling stuff is kept properly in the box. The idea is there but I'm too lazy to start. Fortunately my dear friend  need my favour. So, here I go. Quilling sampai juling. My first wedding guestbook. Yeayy..!! Nanti dah siap I sharing-sharing okeyyy..Wee..

Last two weeks, Me turning 27th. What? Haku dah 27 tahung?? Kenape rase hatiku muda remaja 22 tahung?? Perasaan tu bukan kat aku je ok, pasti semua pempuang pung rase cenggitu bile masuk fasa umur haku ni..kikiki.. Sedih sebab umur makin pendek dan amalan berkurang. Alhamdulillah sentiasa mendapat reminder dari orang sekeliling untuk menambah kebaikan, amalan dan pada waktu. Harap graf menaik.Umur menaik, amalan pun mencanak naik to the peak.


To the peak shall we??






** Too lazy to share the Korean thingy. Let the mood comes and will do the update.


Terdapat ralat dalam alat ini