Macam-Macam Adaa..

Jumaat

Cabaran Entry # 1


Okey..Baru ade mase terselit nak menyahut cabaran blogging..hehe

Cabaran pertama ni "A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself"

A recent picture of you me
aku dlm "costume" pengapit [taken 12 feb 2011]


15 interesting facts about yourself myself [err..not that interesting kott...]

1) Malam tadi baru pas tgk cite  'My Name Is Khan' kat laptop budak umah..Best cite die  
     walaupun ade agak terpesong..
2) Dah 2 kali jadi pengapit kepada pengantin
3) Anak bongsu dari 5 beradik [tinggal 4 sbb abg no 2 meninggal mase kecik]
4) Ade bisnes bername Dazzling HAWA 

5) Pernah berhempas pulas mendapatkan kerja dan kerja di 4 tempat sebelum tempat  
     sekarang ni
6) Ade pakwe name Mohd Firdaus [same2 gomok, same mulat, same muncit, same2 kuat 
     makan, same2 main kayu 18..hehe]

7) Name tempat umah kat Seremban = Kg. Jiboi Baru

8) Skang dok kat Putra Height , minggu depan pindah menyewa kat Alam Indah [sek.33]

9) Peramah dan banyak bercakap tapi skng dah kurang sbb xde orang nak layan bercakap 
     [pernah bercakap xhenti2 dlm bas sepanjang perjalanan ke JB dari Seremban mase teman 
     kawan interview dulu]

10) Bapak orang Perak, Mak orang N.Sembilan and I am N.Sembilan's

11) Agak kuat menjawab kalau rase aku betul [family, boss dan kwn2] dan cepat panas hati 

12) Berperangai 'kejantanan' sikit...Bahse mudahnye, ganas sket [saje tambah perkataan sket 
       kat ujung tu..kikiki]

13) Masih blur dlm hala tuju career [nak bukak bisnes sendiri 1 hari nanti..[yang serious 
       punye]..nanti okeyy..nanti..10 tahun akan dtg pun kire nanti jugak kann..]

14) Rapat dgn anak2 buah or some called them anak2 sedare. Tunggu mase je nak bwk 
       dorang jln2 dan shopping2 [tunggu mase bermakne tunggu ade duit lebih]

15) Mase sekolah dulu adelah *terbatuk-batuk..*batukk..*batukk lagii.. Ketua Kelab  
      *batukk Anti Lelaki.. duhhhh...!!!!! 
16) Suke mkn megi Sedap Soto campur cili api potong..perghhhh!!!!!!!!
17) Ehh..terlebih lakk..sori2..tadi mcm rase xtau nak tulis ape, tibe2 xtau nak stop plak..



And...soooo...korang xmau ke menyahut cabaran2 berblogging ni?Jom le...



1 ulasan:

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata...

aku buleh komen..ye..ye..jgn jeles makcik..

Terdapat ralat dalam alat ini