Macam-Macam Adaa..

Rabu

Cabaran Entry # 14


This picture quite old actually..[obviously..just by looking at my sistah which is still anak dara-now she's expecting..and me-which is not too demok like now ..duhh..] But this the only picture I have right now..Plus, lately my brothah seldom taking his camera like he used to when we are on family vacation..so..this is it..







This purple baju, I kenot wear dah..oh my.. =(





Ohh sian Firas..this time he's still not around yet..This 2011 Raya,our family member will adding up with 2 cute baby.. =)



2 ulasan:

Ayu berkata...

cik asma~ baru la dpt folow blog kamu ni haa...b4 diz mcm xdpt jek..nape tah..hehe :p

asma HazeLnut berkata...

ayu..macih..

tulah, ape kene tah..aku nak komen kat blog ko and few blog kwn aku pun xbuleh..ade jugak nak komen kat blog pun xbuleh..tak tau pasai apa..byk jugak entry blog ko aku nak komen, tapi xdapat..username aku ni problem kot..tah le.tak tau nak buat cane..aku ni buta i.t. sket..hahaha

Terdapat ralat dalam alat ini