Macam-Macam Adaa..

Selasa

Free Market Seremban 2.0 - Back To School (Masjid Dato' Klana Petra Lela Mohd Yusof, Sikamat)



Free Market Seremban 2.0 kelolaan Puan Effi is back. Kali ini Kak Effi fokus pada kelengkapan sekolah tetapi barang lain masih di terima. Sila masuk bilik, bukak almari dan lihat mana baju yang anda tidak sentuh untuk tempoh setahun atau lebih, tetapi masih dalam keadaan baik mungkin itu adalah barang yang sesuai untuk di dermakan. Yang ditekankan Kak Effi , barang yang kita masih SAYANG..!!

Sila ke Facebook Puan Effi atau Seremban Free Market 2.0 

Free Market ini susulan dari Free Market yang terdahulu di tempat yang sama. Boleh tengok mengenai event terdahulu di Facebook Kak Effi ya. She really update all along the journey. Sekarang sedang bertungkus lumus untuk kumpul barang pada hari Free Market. I came across few blog yang bercerita pasal FM yang lepas. Please read it here  and here . Terima kasih pada blog berkenaan yang bagi review. Nak harapkan petugas memang semua tak pegang tepon hari tersebut kecuali lah Kak Effi, Dia harussss pegang tepon, dia orang penting gituu..





Aku rasa ada 3 golongan yang membaca entry ini. 
1) Yang ada jiran, kawan , saudara yang kurang mampu dan mereka perlu di beritahu tentang event ini.
2) Yang tiada kenalan yang susah tetapi mahu memanjangkan advertisement ini.
3) Yang punyai barang untuk di dermakan pada mereka yang kurang mampu untuk membeli.

Masih mencari dana terutama untuk pakaian sekolah dan barang keperluan runcit. Jika mahu menderma boleh hubungi no di atas atau direct pada saya ya di talian 013-650 3485.


Oh ya, ini nukilan Kak Effi. Feel free to read ya.

Siapa saya? Hanya ahli keluarga yang membantu kerana Allah S.W.T. 







Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini