Macam-Macam Adaa..

Sabtu

Sepupu







 Yah [Umairah] memang manje dengan abang Akif. Dah la abang Akif ade ciri-ciri abang yang penyayang.. hehe




 Mase ni abang Harraz merajuk sbb Yah marah abg Harraz sebab cubit abg Akif. Ohh, protective betul Yah terhadap abg Akif..


 Tadi gaduh, sekarang dah berbaik dan happy main same-same..




Dah petang, nak balik dah..




Adik Firas kecik lagi, tak join sgt abg2 dan kakak outing bersama Maksu, lainlah kalau mama ade sekali..

 Kat rumah, pun berkepit tiga sepupu ni..makan pun same-same..


 Tapi, ade lagi sorang sepupu hanya tau jalan naik walker pun teringin nak same-same..[tuu..belakang Harraz tu]


 Tengok Boboiboy pun same-same juge..


 Rupe-rupenye..Keintiman tiga sepupu ni dicemburui seseorang..




Tapi, apakan daya, Qaid kecik lagi..hehehe








Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini