Macam-Macam Adaa..

Ahad

baru aku tahu

salam semue..

hhihii...baru la leh rilek arini..tapi xlah rilek pon sebenarnye..kene g sane sini..buat itu ini..

ok bout my work..ermm..baru seminggu aku jadi cikgu..penat jgk la..hmm..pagi2 i got to wake up a bit early cos i need to anta my sis g terminal (as she work at p.j and travelling seremban-p.j everyday-for few years..mmg penat),then aku terus drive ke mantin [i'm teaching at s.k mantin]..sbb keadaan xbrape terang lagi time tu, so i need to drive slow je dgn keadaan jln bukit2 sket..pastu siap lalu kawasan hutan kejap [time tu mmg meremang bulu roma..quiet,dark and hehe scary]..biasenye i will take about 20mins to arrived there..[kalo x 15mins leh sampai]..dlm 6.55 la aku sampai..tup tap bla bla bla itu ini [blm mase nak cite pengalaman cos there still a lot of time..hehe]..when it comes to 2 o'clock,i get ready to balik..yihaa..hehe..

I teach standart 1-4 pupils in subject science and b.m..quite tough work cos dorang semue "sangat mendengar kate" lagi2 budak class aku [baru aku tahu jadi pendidik bkn kerje senang..]..hmmm..hehe..buat bertambah rumit,got no experience and principal also few cikgu2 kat situ "amat membantu"..well y'know what i mean..

yesterday aku amik exam PTD..ok la soklan die dari Mtest aritu..hehe..kot ade rezki aku,dapat la..kalo xde,ade la ssb die tu kan??

oh..btw..dilla ade ajak aku ke bandung hujung september [time tu je tiket murah..hehe], and aku ingat nak ajak zilla..any suggestion or objection?maybe some of u readers lagi arif sal melancong ke negara luar..why bandung?sbb dilla nak beli barang kawen die and kat situ brg2 mmg banyak dan murah..ok tak??

1 ulasan:

AKU.. IKUT SUKA AKU.. berkata...

huhu... cannot wait to read ur experience there.. as what i went through... its not easy to become teacher.. but i like it most.. maybe without i realized, ptm paling bagus untuk akak.. hehe..
enjoy urself with akif and harraz end of this weeks.. and don't forget to take some pic.. and upload here.. hehe... read my new blog.. saja².. hehe..

Terdapat ralat dalam alat ini