Macam-Macam Adaa..

Sabtu

xtau title entry ni ape.. =)

morning semue..hehe..erm..arini pun aku nak post quickie jugak..banyak agenda nak setel,still aku rase kene update blog aku ni..

-berite baiknye adelah, aku dapat keje jd cikgu ganti [jadilah kan,dari melepek je kat rumah..] slame 2 bulan..berite buruknye,terkene plak time kenduri si fedi..adoii..camane ye??hope aku dapat excuse time tu nanti,kalau xlulus cuti,xdapatlah pegi..apepon,i will try my best la to make a very powerful excuse..

-berite baiknye yg kedue...some time ago, aku ingat one of my fren ni ikhlas la nak tlg aku..die cakap nak xkeje dgn die..aku pun dgn gembirenye kate,mestilah nak..die kate nanti die msg lagi..berite buruknye, now, after 3 months senyap gitu je..tup2..aku dapat tau,die bagi keje tu kat kawan die [yg mane lagi close dgn die berbanding aku..] aku pun..!!!!!???????   .........agak sakit ati [dah tau ko nak bagi post tu kat kawan ko, yg ko bagi hope kat aku nape??] dan kecewe..xpe..bkn rezeki aku..hmmm

-berite baik lagi..  sfogh pwoer][p-l,vjugh0nsrybsi&924-dfhn       
[dirahsiekan buat sementare..haha...mesti berbulu je korang kan???hahahaha]


1 ulasan:

Husna Hadzarami berkata...

ok la tu jadi cikgu. untung2 dia boleh serap terus jadi guru tetap kat sana. goodluck ok :)

Terdapat ralat dalam alat ini