Macam-Macam Adaa..

Isnin

my second last day

salam and hello..

meniti hari2 last keje ni aku jadi agak malas..kertas BM dah siap tande..esok sains b4 rehat..ade 4 class yg aku ajar..sempat ke abis tande b4 kul 2??jawabnye tidakkk...make aku biar ajelah cikgu asal yg tande..[dah tu keje kau..humm..]..hari ini telah berjaye pulang dgn catatan mase 20menet..!!hehehe

badan agak belum sehat lagi..tonsil bengkak lak..merane badan ,xdapat nak telan makanan podeh2 kogomaran..gaji pon xdapat2 lagi..nasib ade yg prihatin bagi belanje.hehe..[iaitu en. boyot--seolah2 beliau keje besar nak bagi aku duit] [bapak pun bagi jugak..asih pak!!]

semalam kami ke ...[mule2 xtahu hale tuju..]..then die bawak aku ke jusco cheras selatan..big yet boring..tgk wayang jap..makan2..balik..kerete mak beliau pule ade org langgar mase parking..so otw balik agak sunyi [ beliau memikirkan beliau bakal di marah emaknye..]

en. boyot=beliau=kekasih ati saye... 
[sambil terpikir akan syai,dayah,zilla yg bakal bertunang--tibe2 aku mcm excited--xlame lagi aku pule..hehehe..bagaimane dgn en. haji abdul wahab??moge die ok..hahaha]

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini