Macam-Macam Adaa..

Sabtu

superCalifragiListisExpiaLidocious!!

helloooo....

okey..hari ni aku curik sikit mase utk mengupdate blog yg layu ni ha..
aku agak bz memandangkan hari bersejarah makin dekat..ooppsss....bkn hari bersejarah aku k,tp kakak aku..hehe..abis nape aku lak yg super bz??sbb for the first time,i will be the so-called-wedding-planner..[poyo..!!!hikss.]

i will be creating the dais [pelamin] sekaligus akulah yg akan make it reality[dengan pertolongan kak effi yg saye sangat2 perlukan..hehe..pleasure to work with u sis..hiks..sbb die yg pandai measure meter2 kain tu..hee]..sangat save budget dari sewa pelamin kek mak andam!!!lagipun the new pattern of dais is very2 simple,sweet [tiru ayat syai..hehe] and of course cantik..warne2 yg soft,xbanyak aksesori and banyak fresh flower..dalam kes aku ni,i will use the plastic one la sbb fresh flower wayyy to expensive..[xkene dgn objective aku yg nak budget,budget and budget..]..all the materials for the dais is 75% ready [dah beli awal2..]..the best part is,pasa kenduri,all the materials boleh di gune semule..sangat jimat,,the flowers,all the kain [yg bermeter2 panjangnye tu..], the beads chain [leh simpan tuk kenduri saye nanti..hahahaha],and few other things..

last thursday jamuan utk guru yg nak berambus ni berjaye di adekan..snap few picture of them..[will upload later]..walaupun aku ade dengar beberapa guru xsetuju dgn jamuan itu [peduli hape aku korang xsetuju..!!!]..this monday ade sambutan hari guru.macam xnak join sbb aku cume guru ganti je..hmm..apepon takat ni aku da dapat few cards from students and a lot of present..tengkiu to all of them..[sedih lak nak tinggalkan dorang =(    ]

today, student final sem civil engineering uitm s.alam will be having their big event..hehe..IDP Presentation..good luck to all of you..[to farah,bucuk saye,hanis,maa,ustazah,bla bla bla....]

in anytime my beloved umairah[niece] will arrive..hehe..sgt xsabar nak buli..umi nye tiade,so budak itu akan kurang mengade2..yihaa..petang ni pulak,ade date dgn dayah and maybe cikin skali..rindu nak borak2..miss my old fren much2..and last 2 days,aku dapat satu berite yg aku cukup suke..my ex-houzmate, syai will get engaged with her beloved bf,alan this coming school holiday [sori syai aku da bocor rahsie kat blog aku dulu. sbb aku excited ni.gembire utk ko...won't say anything in fb.]..malangnye aku xdapat la nak attend sbb buat jauh nun kat kelantan [kampung syai]..


k dear readers..gtg..salam

2 ulasan:

nhmy berkata...

hahaha :) nut.syai baca ke blog ko ni? entry khas mention nama dia tuhh. hehe :) aku ponn gembira utk syai :))

asma HazeLnut berkata...

aku dah bagi die address blog ni dulu..xtau la kot die bace skali je kan..ko ni syed..bace je ke?follow a jom blog i ni..haha

Terdapat ralat dalam alat ini