Macam-Macam Adaa..

Ahad

yesterday and the anonymous

.....

semalam ahernye aku konvo..paling penting skrol yg aku dapat tu..hahaha..rase terpakse je pegi..paling xbest gamba xde..hiiiiiiiiiiiii....name pun sidang petang..lemas, rimas aku tunggu nak abis..malas kot nak cite lebih2..gmbar utk di upload xde..ade kat kat effi+nana beberape keping je..sian kat pregnant mom kak effi yg sanggup dtg and anak2nye..yelah..dgn panas dan xselesenye dok bawah khemah..seb x terbersalin je semalam..hiks..tq utk family aku yg datang..tq.. =)


utk convocation kali ni,najib [ex-classmate awam 2 sttj] pun ade same..die ari isnin kot..aku pun dok la cari name die..jumpe!!hehe..congrats utk ko najib!!!at last eyy??

terkejut dgn ade seorang anonymous yg mengomen..xdapat nak agak sape sbb yg die komen tu bukan aku..(tajuk x, y dan z punye entri)..tp nampak di situ ade ketidakpuasan hati..perlu ke di panjang2kan lagi isu itu kalau keputusan sudah tercapai??biarlah mereke bahagie..

1 ulasan:

mr_bread berkata...

hahahaa..aku isnin lepas...akhirnya~hehe

thanks sbb igt lg kat aku,wahahaa~

Terdapat ralat dalam alat ini