Macam-Macam Adaa..

Selasa

From Seremban with Love


Hari ni aku m.c. Demam tak elok2.. Sakit kepala lagi..Masih di Seremban..Syok jugak lepak2 kat rumah .. =) Teringat time menganggur dulu..heh..Time menjual tudung dan kain dulu..Err..sekarang aku dah start menjual semula tau..sapa2 nak tgk tudung yang harga lebih rendah dari pasaran, datanglah rumah.. =) Sempat promote tuu..

Setahun lepas, waktu ni aku masih bekerja di site..Teringat macam2 hal time tu..Macam2 masalah tak boleh handle.. 

Petang ni dah nak balik ke sana semula..Boringgg....Mengenangkan workload melampau2 pun dah sakit kepala..Politik di pejabat..Berapa ramaikah di antara korang yang leh handle dengan politik di tempat kerja? Siape je boleh tahan kan? .Let it be..Itu yang terbaik..

Balik ke sini lagi sekali nanti, sibuk nak pergi kenduri kawen pulak.. Nak kepoh2 kat kenduri kawan2..boleh?



Psstt: korang tau tak nama penjahat dalam cerita Boboi Boy adalah Adudu??kah kah kah..
[ pengaruh anak2 buah lah ni..]





Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini