Macam-Macam Adaa..

Isnin

Quickie !!


Salam..

So...[long sigh].. Banyak sangat yang berlaku. Banyak sangat kerja sampai tak sempat up-date pasal ape yang banyak sangat berlaku. Last-last, dah tak ingat dah ape yang banyak sangat berlaku tu, sebab dah  lama sangat dah berlaku..boleh? Haha..


Since aku ni makan gaji, so, kena la utamakan kerja dari blog ni buat sementara waktu , sementara kerja tengah banyak ni..Suke sangat buat ayat pusing sekarang sebab kepale pun tengah pusing.


Dalam banyak2 yang berlaku tu termasuk lah jugak dugaan2 yang bisa menggoncang iman dan tahap kesabaran. One of it pasal kesihatan. From now on, time-to-time, aku akan cube lah google info2 yang tak ramai kawan2/dear readers amik berat. Since ramai orang2 sekeliling aku sakit [termasuk diri sendiri] aku cube la amalkan cara hidup sihat dan cari sebanyak mungkin maklumat pasal top-to-toe punye info sihat..Later ya!

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini