Macam-Macam Adaa..

Selasa

masih lagi begini

salam semue..hehe..

aku still lagi mcm ni..xde ape yg hebat berlaku pade aku except gain some weight..haha..harini marah pade 2 org..satu je care nak ilangkan marah aku tu,bunuh org itu!!!!!!!
adekah duduk di rumah tanpe pendapatan tetap telah menjadikan aku kejam??tidakkkkkkk....

cut the crap..28 feb aritu besday akif mirza..tapi mcm besday harraz mirza jugak..hehe..due2 pon dapat adiah..hehe..adiah akif lbh satu je,iaitu buku cerite..[akulah yg belikan satu je..xmampu kot nak beli due..hehe]


**pics taken dari fb kak effi..mama si mirza's..
 


 


  
  
 


 perati lah muke si adik di meje..die keck ati sbb mase nyanyi lagu sebut name abg,xsebut name die..dah,name pon besday si abg..nanti bulan 6 turn die pulak..akif pon dapat adiah jugak walopun bkn besday die nanti..hehe..tgulah baby klua nanti..hahaha..pengsan..

2 ulasan:

Husna Hadzarami berkata...

anak buah ko eh?
sama la, anak2 buah aku pun dulu kalau birthday abang kena beli yg adik sekali. tapi bila adik badik dah jadi 5, semput la kalau kena beli 5 hadiah! so beli satu je :D

asma HazeLnut berkata...

ni dorang kecik lagi..cakap camane pon xkan paham..tgu lah nanti da besa sket nnti baru paham..seb baik sepupu die xpandai mintak adiah,sbb xreti ckp..kalau x,kire syiling la nak baya kat kaunter..hahaha..

Terdapat ralat dalam alat ini