Macam-Macam Adaa..

Isnin

* happy * blissful *

Salam and greetings..

.....





Huff..! it takes quite a while for me to start the right word for this entry..


Ok..today is monday..there goes another weekend.. it's obvious that i am sooo very happy because, and of course we went for a date.. it's not that we rarely meet [i admit that lately we often meet] but this time we really had fun.. 



No intention nak story panjang2..


So ceritenye..sampai2 ke destinasi.. go straight to cinema..we decided to watch  Knight and Day..oh..Tom Cruise and Cameron Diaz!! beli midnite ticket..tgk jam..uih lame lagi..so jalan2 membeli and makan dulu..Tgk jam lagi..laa..stgh jam lagi..lalu pergi la ke tempat permainan bertoken.. abis ingat aku nak tgk je org main?? =)  [terkeluar la perangai ish ish ish aku ni..25 thn tolak 15 tahun punye perangai ..]



??


 one of the scene

Bagi aku--bagi kami la..movie ni mmg best..u sit there and watch a movie which serves u  action, romance and comedy..serious, kalo korang tgk memang gelak slalu..lagi2 scene cameron diaz dgn si hero tom cruise..mule2 tgk memang akan xpaham..jadinye..kene la tgk sampai abis dan xbleh la g toilet jap sbb nanti termiss the scene.. [apehal aku beriye2 promote?]




Selepas itu..ke mane lagi..ke 'bawah bandar' le..hee..Downtown..bersyukur la bkn aku drive..sbb aku xkan ingat jln kl ni lagi2 kalu pegi waktu mlm..[walopun pegi berpuluh kali--yeke puluh kali??same la uptown shah alam nu..berkali2 pegi dan xjuge ingat jalan.. =)   ]


berbekalkan gaji yg tinggal ciput..--i must find something and buy it!!--

agak ini ape ye??patung lembu bese je ke ape??hehe














































tadaa...lighter ok!bile bukak je kepale die tu siap ade bunyi..moo moo moo... =)



hehe..gile kan aku ni..mane pergi..lembu jugak aku carik..oh..btw.lighter itu kepunyaan Daus..die soh aku pegang dulu--main puas2 kate die..huh??ape aku nak bakar ni?? lain2 barang tu xpayah nak nak di tampal gambanye di sini..beg,sluar tido, kasut beliau...xcomel pun...ala..lupe nak snap gamba kipas kecik yg aku beli utk Firas..hehe..comel je kipas kecik tu..found the very poster yg aku dok cari2 tu, the beatles on the abbey road..duhh...beliau kate--xpayah!!!



Andddd...for your kind info..i am fond of cow collectibles ni..mule2 patung aje..lame2, ape je barang yg bertemakan lembu aku sebat..keychain, couple keychain ,cadar, mug, lighter, tabung, sikat+cermin, hp holder, tooth brush holder, paper clip, wrappers ,makeup bag, fridge magnet, note book, craft puncher... bla bla bla..aku juge giat membuat handmade card [sekarang sangat mals even banyak free time =) ] card2 aku juge bertemakan lembu..hihihi  hahaha  huhuhuhu...seronok pulak rasenye..cerite sal hobby merepek aku ni [terang2 seperti kanak2  (-_-)   ]  dan..aku bukanlah maniac..yg aku mampu beli jela..siblings dan in laws pun dah tahu sangat perangai ish ish ish aku ni..jadi aku dapat la jugak adiah2 yg bertemakan lembu juge..hehe..untung betul rasenye.. lagi2 Daus pun melayan dan bagi kad pun gamba lembu..beli t-shirt tuk aku pun lembu juge..hehe..what a supporter.. (^-^)

tee that he gave me


OK2 ..kite di downtown td..punye panjangnye cerite menyimpang aku!

siap je membeli. aku jadi penat yg amat..tgk la pule jam pukul berape kannn..



...itu ini itu ini......heading back to hometown..ala..xbest nye..dah nak balik laa.. [perasaan yg same tiap kali time balik..]

sampai2 rumah..tido..krohh.. krohhhh....


die pun krohh krohhh jugak..tah bape jam la die pengsan..dasat mamat ni..pagi ni dah kene kerje..bangun kah dia?? [aku ni bile nak kerje? manjang reject offer aje..??]




xoxo

1 ulasan:

MAMA 2 MIRZA berkata...

huhu... bestnya.. tingat zaman muda²... kitorang lbh kurang sama hehe... ilek².. tak lama lagik nak setat keje dah...

Terdapat ralat dalam alat ini