Macam-Macam Adaa..

Jumaat

ehemm..xtau tajuk lahh...

Today is RAYA!! (^_^)....but biase2 aje as both of my bro balik kampung mertua...sunyi jugelah..


Tetamu ade juge td..dah pulang..aku lagaknye seperti mau menulis, tp xtau ape yg ingin aku tuliskan..jiwe kacau adenye..ape puncanya? ...



Baru melayari beberapa blog fesyen..aku ade info nih..xtau la korang dah tau atau belum tapi aku baru je tau td..tau x 'anak tudung nara' ?



advertisement jap [ ok seperti mane yg sesetengah dari anda tau, saye  menjalankan side bisnes bersama partner yg cekap juge adenye di beri nama dazzling HAWA..baru bermula kira2 2 bulan lalu menerusi perniagaan online..dan seterusnya jualan yg kami eklankan mulut ke mulut la..sambutan?amat menggalakkan  (^_^)  sangat2 menggalakkan..selepas sebulan, kami jarang dah online sbb agak bz dgn jadual harian..end up that our blog and facebook jarang di update....malas jugak nak promote thru online sbb both of them x update dah so kelihatan sgt boringgg..uhukkk..dah le kawan2 ex-colleague dah tanye blog dan fb dH, teragak2 aku nak bg address..our item cepat abis, so xsempat utk kami iklankan..maap kepade peminat barang2 murah dan cantik..hhehehehe...3weeks from now baru kami akan tambah stock baru..dan insyaAllah akan dipelbagaikan lagi item jualan..aminnn ]  



Back to my earlier question yg bertanye kan anak tudung nara..rupenye adelah seperti ini ye


  


Yang aku baru tahu bahawe name Nara itu adelah datangnye dari name orang [org yg design style anak tudung nilah kann ]..huhu...cube bayangkan name korang jadi jename barang ..contoh..'kaftan asma'..'kain dalam atiqah'..'sependa farrah syakira'..ataupun 'singlet zila azmi'...haa...glamer kau nyahh.....name2 yg diambil contoh,please tlg jgn saman saye..hahahaha...



Ok..musim raye ni adelah musim fesyen kaftan..aku mmg terpikat sgt..mase window shopping aritu, dah jumpe yg berkenan, tapi aku pikir balik..2 tahun lagi mungkin fesyen kaftan ni dah basi..langsung aku xjadi beli..boleh je beli kot,ala sekali sekale kann.....abis,ko ingat murahh???

[kedekut sket,bajet terhad..amat2 terhad memandangkan gaji aku  xmasuk lagi..juge sbb xjadi keje dgn property management tu..hmmm ..tambahan dgn kenduri kawen tu lagi..bajet mmg fully ke sane..]..kalau bajet lebih,mmg aku beli kott..huuu...cantikkk...




Taking from  Puteh by Rizalman [bile la aku dapat sarung baju ko bang man??]













 Haa..yg ni..cantik kan?bang man punye design..for ijab kabul punye design..aku rase yg simple camni sesuai utk aku nanti .. [nanti??bile?2-3minggu lagi ??-takk..3tahun lagii..]   (-_-)




Tgk aje contoh fesyen dulu2..kebarung, baju kain kasa rubiah, baju kain dubai..kalo skang sape2 pakai,mmg orang akan tgk 2 kali kat korang..hehe..aku still ade lagi baju kurung kain kasa rubiah yg aku masih pakai..masih elok lagi..so aku lantakkan orang tgk2 tu sambil dlm ati nekad xnak beli baju yg fesyen 'season' ni..hehe...kununnn ko noq!!



Aishh...dari xtau nak jotting ape,terus mencurah idea merepek sume...saye kan Nur Asma Abd Wahab (>_<)



Day after tomorrow adelah hari pertunangan kawan saye zila azmi...minah ni pendiam..dlm diam, die gempakk!!!hehe...sgt down to earth n humble person...i likee!! tp sgt berharap, ko lagi banyak cakap zila..banyak sket je..hehehe...beliau akan amik Nurin utk mekap nanti..so, saye memangggg xsabar nak tgu result.....




Ok...saye nak stop berblog sbb nak tgk tv..hehe...will continue berangan dan merepek lagi kendian....





xoxo



Salam aidilfitri








  

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini