Macam-Macam Adaa..

Ahad

menjelangnye hari itu....

salam and hi...


Gosh...it's been a long long long time since my last entry...
a week at P.D for work..another week health problem and other few stuff...plus,ade masalah dgn internet connection dirumah..maka jaranglah aku online.. =(



Today is 26 Ramadhan..already??means semakin hampir la 1 syawal dan 15/16 syawal..uikk??1 syawal tu tau la kan, Hari Raye Aidilfitri..yg 15/16 syawal tu apahal ko noq?? my one and only sister will get married on thet day 15 syawal(24 sept) is the "akad nikah" day..only family and relatives and close neighbour were invited for this ceremony.."bersanding" and "kenduri" will be on the next day that is 16 syawal (25 sept)..



A week before is the wedding ceremony of my best friend Siti Atiqah..i will be the bridesmate..gulp!!my first experience ever..macam malu je mule2, tapi utk sahabat, aku tu not a problem of course..[orang kate xbleh lebih 3 kali jadik pengapit ni, nanti ilang seri..yeke??]





Aku akan sibuk..almaklumlah,so-called-wedding-planner team with sister in-law kak effi..pelamin utk hari tersebut akan diconstruct oleh kami ye..hehe..masih xberape tau design yg sebenar,tapi berdebar2 ni..takut spoiled kan majlis..hehe..hope xde beza sgt dgn yg di buat oleh kedai2 andaman  nanti..nape x upah andaman??sbb kami terlebih kreatif dan nak bajet..hehe








run out of time here..will update later..



xoxo...mmmuuuahhhhhhhhhhhhhhh

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini