Macam-Macam Adaa..

Isnin

update....update...



Sebok2 nak update blog...ceh!! [mcm la i ade pembace setia..]

minggu raye sudah berlalu..walopun org kate raye sebulan..tapi aku mmg xterase raye pun thn ni..

jiwe kosong....- perlu ke??




okeyy..start from.. pertunangan zila [12 sept 2010] seterusnya perkahwinan atiqah [18 sept 2010] dimana aku adelah cik pengapit yg kene kutuk xsudah2..grrrr...heh..dan xlame lagi perkahwinan kakak aku pule..xtau la jiwe seni btl ,ingatkan aku je suke, rupe2nya abang aku pun join sekali mendirikan pelamin kakak aku..hahahaha [kami xamik kat mak andam..ridiculously price utk bende yg nak pakai sehari due..]..kak effi adelah master dimane aku adelah partner dan seterusnye buruh kasar, abang aku, Hijrah [nana]...hehehe...jgn mare bro..nti lokeh gugur ambut ikut apak....(^_^)



PERTUNANGAN ZILA AZMI

date        12 sept 2010
venue     sendayan
theme     [aku kurang pasti]..hehehe 
sumber gambar  siti atiqah 




  





saje nyebok amik gmba same jurumekap zila, Nurin

bestfriend ever!! [oopssss...damia-anak buah zila pun nak jugakk..heee]

zila dan encik tunangnye, zamri

















































 


MY BESTIE from left- puan siti atiqah, nor azzila, nur asma, farrah syakira 








MAJLIS PERKAHWINAN SITI ATIQAH


date     18 sept 2010
venue  seremban
theme  pink+cream
sumber gambar  najib



"kene tutup muke pengantin tau" - kate cousin tiqah





okeyy..jap lagi boleh jln dah ni kott... [aku kipas muke tiqah laju2 supaye die xpanas..x gune la pengapit nak eksyen pgg kipas buat syarat je kann..sian pengantin la cmtu]




[err...pihak laki dah ready..tutup muke tiqah balik laa..]



aku sgt nervous time ni..takut terspoilkan majlis..dgn kene jln slow2 dan kene pgg payung smbil pgg kipas dan kene lap muke tiqah..sian tiqah dpt un-experienze bridesmate cam aku ni



lovely couple..pelamin pun awesome..tiqah+lan



  
farrah gaye gadis bimbo..muahahahahaha [udang seludup dr meje mkn pengantin]

  
epit dan anak..comel je..tp tanak kat orang..manje..hee
tiqah da selamat..zila thn depan..farah xlame lagi...aku insyaAllah 

ex-class of awam 2 sttj 2001-2002
nak tau sape amikkan gmba ni sume?? second from left..najib..a very talented najib







ok..enuff dgn picture..tamat sudah entry kali ni..



jiwe kosong... (-_-) xabis2 lagi aku ni...




p/s: disaat entry ini ditype, puan siti atiqah dan suami sedang berhoneymonn di Bukit Tinggi..tahniah tiqah!!

upload gmba kat sane nti tau!!

---**beberape gmba yg extra large mmg disengajekan ..ini adelah kerane itu tebiat saye ..terime kasih..


xoxo..daa..


2 ulasan:

mr_bread berkata...

siap promote...bgus2,hehe...

asma HazeLnut berkata...

=) promote ke tuh?? hehe...ok aje..

Terdapat ralat dalam alat ini