Macam-Macam Adaa..

Rabu

Brain:Non-Functional The Series

Aku masih di opis..

Workload melampau..

1 jam aku mengadap..

Outcome.....Zero...

Oh, Bersyukur lah..They slowly to put a trust on me..

But why..my mr.brain work too slow at this very moment?

Cemin mate aku buat aku kene migrain lately..Aah..tadi g check, silau aku bertambah..power mata kanan pun tambah..sket..sket je..Tapi, migrain xhengat.. Agak2 kalau pakai lens, ok tak? Nampak mcm Jlo tak? (-_-) macam nenek Jlo iye..

Tadi, walaupun duit aku nak makan pun xcukup sampai ujung bulan, aku pegi beli Doily Paper =P Kenyang sgt la kot buat card kannn....

Semangat la sgt nak start buat card =) tapi, barang2 sume kat Somban..=(  


 inilah doily paper ye kengkawan..


Weekend ni akan bercuti sefamily..yeahoo...tapi sedihnye sbb belum dapat gaji ='( 





Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini