Macam-Macam Adaa..

Khamis

Bile Kena Pegi Site Pada Hari Sabtu


Berlaku pada 2 bulan lepas..


Leaking kat rumah menteri [Kementerian Dalam Negeri]..Dah tunggu dari pagi, dah inspection, tengahari tu tengok2 kerja2 repair tak boleh buat sebab barang tak cukup.. Hoh!!Barang tak cukup? Sabar je la aku..
.."Ahh..menyusahkan aku..Baik aku tak payah datang..Sebaik tak sesat mase datang tadi..Balik ahh.."


Dah dekat Ampang ni, dekat dah dgn Gombak..Berdesup ke rumah Farrah..Lepas2 makan, ingat nak tido2..Tapi penyudahnye ,minah rempit ni telah berjaya mempengaruhi fikiran aku..Die nak pegi Ikea aku nak pegi OU..Aku menang, pergi OU sbb aku yang drive ..hahahaha


Haha..hepilah..datang cuci mata je..cuci mata kan FOC..sambil tgn erat memegang wallet koyak



 There goes my moneyy setelah dirasuk minah rempit ini..Demm



 Hepy sambil menunggu makanan tiba yang mana makan petang tu minah remp belanja..Save baki duit seringgit-seringgit aku..fuhhh!!



Mai dahh..Sedap woo..waffel tu ada banana dan vanilla ice cream yang di tuang sos karamel..air plak jus carrot+orange utk aku dan hot chocolate for minah remp itu..



 Tersenyum lebar dapat menikmati hidangan free yang hebat



 Dia ni tukang perabih suma lepas aku dah full..kuat makan minah nih..



Berlengah2 pulak beliau ni..Aku nak cepat ni..Balik rumah..Keluar balik..Dah janji nak bawak housemate pegi makan kat strawberry field yang di perkenalkan Syai dulu..Bawak je ok..Bayar sendiri2 lahh..Pergi ke cawangan Petaling Jaya. [nak tau tempat makan sedap2 (dan mahal) tanye Syai..dia tau semua]..haha




 Muka2 gembira housemate dapat makan best..Aku masih kenyang dari makan petang terpakse jugak pergi



Tak sempat snap makanan sebab tak teringat, yang pasti buat air liur meleleh..Tapi sempat snap makanan yang di order minah rempit di mana aku ketawa tak henti2 sampai balik!


Inilah Spagetti Sos with Bread..Nama mantap, tetengok, roti gardenia daaa....

 






Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini