Macam-Macam Adaa..

Isnin

Buka Puasa @ Wong Solo

On 19 Ramadhan


Semalam aku berbuka di Wong Solo..[Setelah di sajes oleh bestie aku]
Sebenarnya restoran ini terkenal dengan hidangan ayam penyet..Sebelum ni, Daus pernah bawak pergi Ayam Penyet AP [which u can find almost everywhere kat S.Alam ni..bersepah2 outlet dia], aku yang tak pernah makan mase tu tak tau nak komen ape..telan jelah..Lepas dah makan set Ayam Penyet kat Wong Solo ni, aku dah reti kot nak komen sikit2..haha

 Ayam Penyet AP





Ayam Penyet Wong Solo


Komen aku ialah..Ayam Penyet di Wong Solo adalah terbaikkkkk..

Habis cerita!



Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini