Macam-Macam Adaa..

Rabu

Family Trip



Lepas satu, satu entry terperap kat draft..Sebab terlampau banyak nak kesahkan kat blog ni, pening sket tak tau nak story mory mane satu dulu.. Malas nak cerita detail pasal family trip yang satu ni, so letak gambar jelah yang mostly di snap abang aku.


Penang














Cameron Highland


















































Happy betul aku dalam gambar kan? Dalam hati Allah S.W.T je tau. Sebenarnye otw nak naik ke Cameron, keta aku koma. Tersadai la Cik NCN [nama timangan di beri anak2 buah] kat tepi jalan 1 hari setengah. Tow dari Brinchang ke Rawang.. Bla bla bla bla bla...4 hari selepas, bile dah amik keta, kereta tak seperti dulu lagi.. there's a buzzing sound bile on the road. what can I do? Sigh..Budak kat pusat servis tunjukkan gambar clutch plate yang di ganti, memang jahanam gilak. Bila aku tanye apesal jadi jahanam camtu sedangkan kereta ni baru 6 bulan ++ [14900km], jawab si budak tu 
" Ni salah manufacturing ni kak.." There goes my RM564...Sakit ati tak terkata...Pheww...Takpe, dugaannnn..Alhamdulillah..



p/s: Gambar tak bersusun 



Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini