Macam-Macam Adaa..

Jumaat

Warm Up Entry

Phewww...!!

How to start eyy? Haha

Okey. Akibat emosi yang kurang stabil berpunca dari kes di tanah tinggi semasa bercuti 3 minggu lepas maka tiadalah mood aku untuk berblog. Lama betui nak recover ye?Actually parut takkan hilang pun sob sob sob. Nantilah aku cerita , nak warm up dulu.. Hehe..taklah..aku tak sempat nak berblog akibat kesibukan melampau di opish dan juga untuk menyiapkan Wedding Quilling board yang di order oleh kawan kepada kawan. Dah siap dah pun. Nah , tengoklah. (^_^)

Yaa..today just had my first tangerine for 2012. Entah kenapa hari ni aku mouth watering dengan limau2 kat opish ni tah.


Saja2 letak bunge quilling tuk hiasan..hehe..

Dalam gambar di atas limau pagi tadi, sekarang tgh mengupas lagi ni sambil menaip. Hehehe..Benda free memang sangat sedap! Nyamm..nyamm..





Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini