Macam-Macam Adaa..

Sabtu

Aisar & S.K Wedding



Mase aku sambung degree, aku tak sama batch dgn geng diploma sebab aku masuk lewat satu semester. So, agak kera sumbanglah mula2. Aku satu batch dengan junior masa diploma. Alhamdulillah, mase aku diploma aku mesra alam dgn bebudak tu, jadi takde masalah aku nak berkawan dengan dorang. Aisar dgn geng die kebetulan amik major Water jugak, so there start the relationship. Mula2 aku segan jugak, tapi sebab geng2 Aisar ni sume gile sempoi dan happening gitu, takdelah masalah aku kat situ. Sekelas lah aku dgn Aisar, JLo dan Che Nab. Geng dorang yang kelas lain Erin, Shrek, Ma dan Hanis pun sempoi =)



Dalam ramai2 aku rapat dgn Aisar. Banyak yang die tolong lagi2 bab belajar. Budak ni intelligent, geng2 die sume cerdik2 dan tak kedekut ilmu. Koranglah jugak banyak naikkan cgpa aku. Thanks korang. If u read this, "Akak takkan lupe jasa korang sampai bile2.Sayang korang.." sob sob..Eh sedih pulak aku?Apahal??

Third language aku amik Bahasa Jepun dgn Aisar. Yang lain2 amik German dan Mandarin. Lagi rapatlah kami. Nak cerite kenangan2 memang banyak. Sambung nanti. Nah..antara gambar sempat di snap mase kenduri last week!




 Gegurls!




 Maafkan, gambar tak proper.
This is the only picture Aisar with husband yang aku snap, Syed  Keri.




 Budak yg depan aku tu tah sape2.Aku tak kenal..kikiki..





Aisar..u are so gojes darling!









Ehh..sempat lagi..hehe . 
(pedulikan warna kulit dan size yang berbeza 100% dari masa zaman belajar ye adik-adik..)




Okey. The end



Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini