Macam-Macam Adaa..

Rabu

Farrah's Wedding



Entry ini sebenarnye sudah basi. Tapi aku nak jugak publish sebab this will be my last review my friend wedding of 4 Perempuan. Dari dulu aku buat review majlis tunang dan majlis sanding mereka aku buat entry di sini , sini, sini dan sini

Masa majlis si Farrah ni (mesra si sapa Misah oleh aku) aku ditugaskan jadi pengapit. Aku tak nak, tak nak, tak nak (sila baca dalam nada Prof Izi Hj. Ali) tapi sebab nak tolong kawan aku OK kan aje. Dan dan pulak aku kene cirit birit mase majlis akad die dan mase sanding aku demam pulok. Tapi both ceremony aku attend cuma tak agresif sgt amik gamba sebab tak sehat. Sampaikan aku tak beli adiah wedding tuk die. Sian die. Sampai arini aku masih pikir nak bagi adiah ape ke die ni. Sorry Misah. Huu..



 Puan Atiqah ade anak umur 2 tahun dah. 


 Bunting include dalam pakej photographer



 Mekap akad dah siap. Ready ke Masjid Taman Paroi Jaya

Baby Aridzz, anak Zila

Farrah dan Suami, Ajak

Guestbook tak seberapa dari aku. yang bodohnye aku pegi amik duit si Farrah. Padahal aku niat nak adiahkan aje.

Cantik kan baju si perantin..hee






Gambar ni di ambil dari Instagram Nina. Jauh Nina datang. Baik budak ni..



Ok till then. Wasalam 

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini