Macam-Macam Adaa..

Isnin

kaki saye

ape punye title da...hikhik

huff..penatnye..uuu..knape dgn kaki saye?oh..mcm ni..sempene CNY ni,aku dipanggil keje kat deli [da story on previous2 post kot..]..sbb aku xkeje lagi,aku terime la..dapek gak duit an??so,today is my second day..kaki aku ni punye la sakit..ye a,keje xduduk2..org lak dtg bertalu2..dgn berat aku yg masyaAllah ni..bayangkan keadaan kaki aku..sian die kan??pat lime jam xduduk2 oii..patut aku  keje sampai 22nd or 23rd or if possible ms.kwan nak aku parttime situ sampai aku dapat keje..mule2 aku kate ok je..tp semalam pas kaki aku kejang,aku terus dapek idea nipu..aku kate aku jadi cikgu tusyen..sabtu stat klas..hihihi..penyudahnye,aku keje 7hari straight tanpe cuti..jadual pun BOLEH TAHAN jugak..2-9 la,1-9 la,2-10 la..11-9 la..amek kao!!redha..naseb rate gaji per hour dah naik..hehe ..plus double pay on CNY (14&15 feb)..so,dgn keadaan kelajuan internet yg idup segan mati xmau ni,jugak dgn aku yg penat part time,this blog will be sunyi for next 5 to 6 days..ok la tu..leh kumpul cerite [macam nak buat prog hiboran pulak ye..]

Apepon,arini even penat,aku sangat hepi berjumpe dgn kekaseh hati.."ya Allah gemoknye" [aku ckp dlm hati dan depan die sebaik jumpe die tadi..hahaha]..tula ngate aku,ko pon same la yang..macam bolster [bantal peluk panjang tu] dah aku tgk..bulat je..hahaha..

ehh..lupe..selain jusco arini penoh dgn org sbb CNY [kedai byk ttp pon jusco amai gak org..ape daaa..],jusco arini penoh dgn org dating [sangat obvious la sbb valentine]..
ape la,org islam/melayu pon same..xtau2 lagi ke tu prayaan org &%$#@&*!?ke buat2 xtau??
kok camtu g la sambut xmas,thanksgiving,easter,halloween sume..bongok amek..

dah la aii..lotih la..nak tido..dada..[and happy holiday to all..hehe]

2 ulasan:

Husna Hadzarami berkata...

wey cik kak, ko kerja apa sebenarnya sampai sakit2 kaki ni?

asma HazeLnut berkata...

bistro delifrance yang..ala2 waitress gitu..dah tamat dah pon seminggu yg meletihkan..hehe..

Terdapat ralat dalam alat ini