Macam-Macam Adaa..

Isnin

comeout


Aku lambat ..aku tau aku lambat update gmbar kad yg kawan aku tempah tu..huhu..Utk Hari Jadi Tunang die..die bagi org tu kad tema wedding dress ni (-_-)" Memang out of theme, tapi dah die yg nak, aku buatkan  jelah..[gara2 die nmpak kad aku yg xsiap dlm previous entry]..Kad dah pun siap dan selamat diberi kpd si tunang, still I haven't got my payment yet..hehe..xpe2..nanti die bayar la tu..hasil sgt selekeh tapi die kate sweet  =)









Kakak aku yg baru kawen pas raye tu dah pun pregnant..5 weeks already..Alhamdulillah..semoga sepanjang tempoh mengandung dan bersalin nanti, semuanya ok2 saje..aminnnn...


Aku pun lupe nak letak gmbar kawen die aritu..huhu...nah..ini adalah antara banyak2 gambar...no outdoor sbb ujan ptg tu..
Suke gmbar ni sbb ehemm nampak x aku dgn sape tu?hihi-okey dila kat sebelah tu wat hiasan gambar =)
 psst--pelamin tu buat sendiri tau  (^_^)

clockwise- mak, kak effi[sis in law-geng buat pelamin],me =) kak farah [sis in law] and her daughter umairah






Okey lah..tu aje wat mase ni..bubye!!!!!
 




Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini