Macam-Macam Adaa..

Jumaat

dH :: Card :: Work :: Nonton



Pening.. 


dazzling HAWA kene restock..tapi mane sempat dahh..[saje je bagi link..add lah yer..hihihi---sempat promote nyahh!!]..Bisnes kencang,tp bile nak kaye ni?? (-_-)

Nanti minggu depan, jadual harian aku akan berubah..aku bersyukur (^_^) Alhamdulillah..Walaupun akan ade full commitment  dgn Site stuff, dH dan making cards owez in my heart. I'll try to give me myself the best in everything I do [cume quilling a, lambat sket..huahuahua]

Ouh..card making.. aku dah wat dah tapi only half of it..tibe2 ilang idea nak abiskan camane..urghh..seryesly..hideous..[tmbah2 dgn gmbar blur yg aku amik tergesa2 td..taihen desu ne!]

Tolong yer..tolong...tolong jgn kutuk..kutuk dlm ati aje sorang2..jgn lak suruh kwn2 bkk blog ni sbb nak tgk kad aku yg huduh ni..

Tulahh..kunun nak wat Wedding Gown.. (-_-)"  

Tolongggg...bagi idea camane nak abiskan kad ni ..[selain dari buang aje..--tu je solution aku jumpe]
[Gambar aku saje kecikkan supaye xnmpak retard hideous sgt..hmm..]



Haa..yg ini..saje2 je bagi pengenalan utk kad pertame orang order kat aku..[sian die, xdpt kad cantik2 yg macam As' , Solehah, Kak Lin and Kak Miyyah buat--tulah, sape soh tempah kat aii..!]...


Nak bagi tau ni, si A nak bagi kad B utk Hari Jadi..ade ke patut kad tema ''tut'' nie die pilih..kelakar btl..aku buat jelah ape die nak, die bayar kot tuk kad ni..Tp aku akan postkan entry once this card is ready..b4 wednesday yer..pasti korang sume [mcm ramai je yg bace blog ni]  pun terkejut akan tema kad ni nanti..haha [see, aku dah gelak ni..]


Dalam terkejar2 wat itu ini aku sempat gak menonton..Menonton di rumah aje..Mane sempat g cinema ..sebenarnye--mane ade duit nak g cinema--baru betul.. Sume cite2 lame la..
-The Imaginarium of Dr. Parnassus -Heath Ledger, Johnny Deep- [citer boring tapi ade lak Johnny Deep..walau kojap..aku suke..]
-Cirque.du.Freak.The.Vampires.Assistant [Best!--tapi bakal bersambung--ade Part Two kot nanti]
-Angels.and.Demons -Tom Hanks- [Best la jugak-terpening sket dgn kisah2 agama mereka..tgk aje..jgn percaye lakye]
-Adnan.Sempit-Saheizy Sam, Intan Ladyana, Along Champ, Yana Sulaiman [Best!--klakar gile--okey aku tau aku org paling last tgk kat sini..hihi]
-17.Again.-Zack Effron--betol ke eja nama die cmtu? [Best cite nih..]
-Confessions.Of.A.Shopaholic..[Biase je..boleh bagi pengajaran tapi boleh jugak bagi nafsu berbelanja mahal2 membuak2]
 -Made.Of.Honor-Patrick Dempsey [Biase..part paling aku suke hanya scenery sgt cantik kat Scotland..tu je]
-Sorority.Row [Suspen cite ni ..ok lah]
-The Bounty Hunter -Jennifer Aniston dgn sape tah mamat tu [Best citer ni..klaka..]
-Pisau Cukur/Semerah Stiletto ke ape tah tajuk die- [Erkkk...tgk muke deme yg cntik tu jelahh..bodo gile cite ni--xtgk abis ,terus delete]

 Japanese Drama plak
-Attention Please Australia
-Mei-Chan No Shitsuji [Mei punye Butler-pembantu]
-Tatta Hitotsu No Koi [mintak tlg Zety Osaka tlg translate..mls nak Google..hihi ]--yang ni baru tgk episod 3..tertunggu2 kabar berite dari Ais-chan yg xpenah lupe bagi aku cite yg pelakon die Takuya Kimura-Kun..ouwhhh..hansamu.. hahahaha..thanks Ais-chan yg comel..aii miss yu much2 la..

 Mr Brain--dlm citer ni Takuya jadik org cerdik pandai



Setakat ni..nanti mintak Nana pinjam External Hdisk kwn die yg ade lebih 600 movies [English], beberapa puluh movie melayu, pastu puluh2 plak dgn yang bersiri punye drama Omputih , Melayu, Jepun...blablabla..oiyy yaii.aku mase tgk banyak tu, aku ternganga dan sesak napas..kelam kabut copy..tapi apekan daya, aku xde external hdisk..copy mane muat jela..huhu..

 Okey lahh
nak tidolah.. Tata..

2 ulasan:

yatt berkata...

oit. congrates. dah dapat kerja ke? kat mana?

weh. semua movie n drama tu ko download ke cd?

asma HazeLnut berkata...

download ler..hihi...tp bkn aku yg download..aku pandai copyload ke dlm pc je..hihi

Terdapat ralat dalam alat ini