Macam-Macam Adaa..

Isnin

entry xjadi



...
...
...


Tadi macam banyak je nak cerite..hmm..tibe2 hilang dah nak type ape dlm kepale nih..


-- Petua guna kentang tu [rujuk previous entry]..aku xsempat cube..Semalam cari2 kentang dah takde plak kat dapo sbb malam before tu aku dah guna banyak utk buat bergedil rekaan sendiri..hihi [will post entry bout the recipe later la k]

-- Kek yang aku mention nak wat dlm previous entry tu..ade colleague aku order kat aku.. hahahaha..klaka..pastu aku terjual murah plak tu..xpulang modal betul..xpe..dah ade strategy utk buat kek tu berbaloi dgn arge murah yang aku kasi tu

-- Panas hati tibe2..xjadi teruskan entry kali ni [sebab tgh lapa ni  o_0 ]

2 ulasan:

Kekanak Osaka berkata...

jadi ke yang kentang tu? rasa cam agak rugi jer kalau pakai kentang. hehe.uhhuhu...jaga-jaga jgn makan sambil pakai :)

hmm..pasal kek tu, biasalah mula2. kalau dah ramai orang stat oder nanti leh la up harga eh.

asma HazeLnut berkata...

die nak kek tu minggu depan..risau ni..nyesal terime order la..sebab tiap kali wat kek msti kek tu x keluar dari loyang dgn cantik..ade tertingggal bottom die sket kat loyang..camane ehh??hurmmm...[sgt x talent tang2 masakan ni langsung..terer utk tekak sendiri aje..]

Terdapat ralat dalam alat ini