Macam-Macam Adaa..

Isnin

selamat TAHUN BARU

SELAMAT TAHUN BARU

Semoga tahun ini hanya perkara2 yang baik berlaku kepada aku..dan kepada semua   (^_^)

Esok.. Aku nak pergi KL

Nak pergi dating dengan Mohd. Firdaus

Nak ikot?

Nak g beli bende yang aku xdapat beli tahun lepas

Yeahh..tahun ni..most of my bestie bakal bertunang..2 orang dah tau tarikh..yang sorang tu masih berkire2..bakal bernikah pulak, 2 orang..benda2 yang baik berlaku ni..bagus..Aku? bakal pengapit buat kali ke-2..hihi..

Aku frust ni..shredder yang aku beli tak sampai2 lagi..hurmmm..rabu kot..?Lagi frust sbb tgh chat dgn Zila, internet pulak wat hal..planning the dais for "tut" engagedment.. (^_*)



Okeylah..have to stop..b4 that..


Semoga tahun ni anda berani berhijrah ke arah yang lebih baik, lebih bertanggungjawab, lebih hardwork, lebih kuat semangat, lebih kurus [talking to myself..hikhikhik]...lebih segala2 yang positive kay...


2 ulasan:

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata...

berape ongkos beli shredder???

asma HazeLnut berkata...

43..padehal kat web 30..nyampah..xsampai2..lame dahhhh..=(

Terdapat ralat dalam alat ini