Macam-Macam Adaa..

Jumaat

My Quilling Cards



Pheww..!!
Hari ni aku agak "free".. hehe.. So would like to share on my handmade cards..ni jelah yang sempat aku buat..This would be my 6th and 7th card of quilling.. [both already given]..Pencapaian yang xmembanggakan langsung bagi seorang yang ade shredder sendiri..hehe..




Kad nih utk adik Firdaus yang dapat 7A dlm PMR..adiah xdapat beli lagi, bajet kureng sbb dah nak pindah ni..[ketas ijau tu aku buat hiasan sampul. craft brads tu SIL yang bagi utk aku buat bunga, tapi pakai utk ni lak dulu..hehe]



Kad ni utk sempena 4 tahun kami last month..Gambar kad ni yg dah siap xsempat nak snap..hee




So...Yes.. i really do enjoy making cards and quilling. Tapi just utk diri dan keluarga dan teman2 aje..belum layak nak menjual lagi sebab xkemas sgt..apepun i enjoying to making cards as hobbies..

 In future, aku xtau lah aku sempat buat kad ke tidak..hurmm...

So thats's it for this entry.. Daa...

(^_^)

3 ulasan:

MAMA MIRZA berkata...

cantik².. suka tgk... berminat gaknih.. nak try.. tapi ntah biler..

As berkata...

wow! :D

kekunang berkata...

bestnyer...cantik n ceria gitew...

Terdapat ralat dalam alat ini