Macam-Macam Adaa..

Jumaat

Jalan-Jalan Yang Ditutup Pada 9 Julai 2011

 
Ape nak jadi tah..Dulu Malaysia terkenal dek keamanannye..sekarang?? 
Nak share jalan2 yang ditutup pade esok hari..Banyak kot..Lengang la KL esok kan??sebaik aku dok kat area S.Alam..So, takde masalah nak pegi kerja la..Tapi macam mane pulak dgn yang dok ulang alik jln2 yang ditutup utk ke tempat kerja dsb??kesian kan?Agak2 kalau mereka tak datang kerja bagi alasan jalan tutup, bos nak terime tak ??Yang aku bold tu memang jalan utama..hmm
Lebuh Ampang
KLCC
Bank Negara...Dataran Merdeka
Sogo
Chow Kit
Menara Sultan Ismail
Masjid Negara
Jalan Raja Chulan
Jalan Ipoh
Sentul
Jalan Tuanku Abdul Rahman
Jalan P.Ramlee
Jalan Bandar

Subang Jaya ( Near Segi )
Sunway Pyramid and Subang Parade
The Federal Highway
LDP ( Lebuhraya Damansara Puchong )
The KL - Seremban Highway in Seri Kembangan

*Sumber dari internet

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini