Macam-Macam Adaa..

Rabu

Passion II- Quillings!



Semangat tuk upload quilling berkurangan disebabkan kamera takde .. Takpe2..mane yang ade ni aku uploadkan aje =)



 Kad ni dibuat tuk new born Qaid.. Mcm la baby reti membace kad -_-"



 Yang ini buat suke2 sebab nak tunjuk process quilling kat housemate .hihi [quilling mule mengumpul peminat..baguss..baguss..]




Ini pulak buat tema butterfly..Hampir putus asa sebab dah tak reti nak buat bentuk rame-rame..Agak sedikit cacat..biarkannnnn..seni tuu..seniii...hihihi


Iya dong.aku tahu gambarnya tidak jelas...Sudah ku bilang, kameranya ngakk adda...




Walaupun hasil guestbook dulu agak kurang kemas [gamba di upload kemudian k], ade jugak hamba Allah nak order welcoming board persis quillers handal di alam maya ni..ohh..mampukah aku??



 

5 ulasan:

Mama Mirza berkata...

comey2.. yakin bulih.. hehe..

dayahyusoff berkata...

Cantikkk lahhh Megat oiiii. Yang pic no2 tu aku sukaaa. Butterfly tu pun cute lahh. Hehe ;)

asma HazeLnut berkata...

kak effi--tapi nur xreti buat kemas2 mcm akak buat..akak tersangat lah cermat..hehehe

sayed--sayed..sok nina dtg umah aku ..nak blajo quilling katenye..meh la sekali..jomm jommm

Ayu Na berkata...

cik asma..dimanakah sy buleh mendapatkn brg2 tersebut? hehehe :P

asma HazeLnut berkata...

ayu..barang die takde yang eksklusif pun..barang2 tu act yang biase2 kite gune..

klik sini..

http://chocolateandnut.blogspot.com/2011/01/quilling-how-to.html

entry ni mmg tuk ko sbb ko pernah tanye aku dlm entry dulu2.. (^^) happy quilling..aku dah ajar beberape orang ['quilling how to' class]..i'm glad ramai berminat..

ini no contact orang paper shredder yang gune bateri dan usb [paling penting tak payah gune tangan] 012-2219601 rupe papper shredder tu mcm ni

http://akubilerrajin.blogspot.com/2011_02_01_archive.html

Terdapat ralat dalam alat ini