Macam-Macam Adaa..

Sabtu

Stressing Halfday Saturday




Hai and hello..


Perghh..banyaknye sawang..lame benor tak update..


Huhu..Today..Saturday..and I'm working.. -_-" 


Saturday memang selalu aku kene pegi site and stuff..Sebaik arini tak payah pergi mane2 ..Elok lah sebab aku nak balik Seremban..Aku mmg selalu rindukan rumah aku di Jiboi itu..Rindukan anak-anak aku yang seramai 5 orang tu [bulan depan tambah lagi sorang , jadinye 6 orang]..Memang arap2 dapat la balik terus pas punch out 12.30 this afternoon..Tapi dengar khabarnye ade meeting pulakk...&*%$!#*^..!!!!!!  


Hati aku tak tenang ni..Sungguh!! Setiap kali baru nak menarik nafas lega, ade aje kejadian2 menimpa hamba Allah yang satu ni [actually berdua]..Apepun, aku percaya kami di uji kerana kami mampu menghadapinye dengan tabah.. Takpe..Takpe..Tak semua berlaku mengikut apa yang dirancang...Nampaknye rancangan kami tertunda lagi atas masalah-masalah yang tak dapat dielakkan [atau mungkin boleh di elak kalau berhati2..mungkinn..]


Nampak sangat entry ini tak berterus-terang, but I bet dear readers pun tahu ape kisahnye..hik hik hik.. Bukan ape, I pemalu you..muahahahaha...tambahan lagi dengan perangai lebih kepada jantina kromosom Y, memang kelakarlah nak cerita terang2an..haha [gelak jugak walaupun tak kelakar]


Berkawan sudahlah lama, tapi kenapa ya seperti agak lambat lagi mahu ke next stage? Bersama Surah Al-Fatihah diikuti doa dibawah.. 


Sesungguhnya Allah S.W.T Maha Pemurah lagi Maha Mengetahui


 
**Tengah serabut otak pikirkan camane nak buat hiasan quilling for wedding welcoming board.. Bagi yang amik kad quilling aku tu tapi lupe nak bagi upah, takpelah..aku halalkan jelah...pasni aku amik order berbayar..duit tu nanti nak beli Estée Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator .. bawah mata aku lebam teruk dah kot dok main kertas sampai ke pagi.. [okey aku tau under eye aku memang lebam sejak dahulukalu tapi kali ni ganda 23...] 




 

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini