Macam-Macam Adaa..

Ahad

Kisahnya


Lame dah tak merepek2 update blog ni..Agak bizi kerja,bergaduh dgn bos dan cari kerja lain..muahahahaha..Banyak nak diceritakan pasal Hari Raya lepas..itu ini begitu begini..tak berkesempatan pulak..waktu tidur pun terasa tak cukup inikan pulak nak update blog..hmmm..


Masuk area Sek.7 Shah Alam baru ni tadi..Ohh..tersilap langkah aku hari ni..Student2 dah balik dahh..Sangat sesak..adoii..Mase dorang coti sem 3 bulan itu hari pun Shah Alam tak kurang sesak, sekarang bertambah2 lagi..Ok uolss my dear student, selamat menjalani kehidupan sbg pelajar di Universiti di Hatiku ini ok..Sile lah berebut kipas2 lecturer anda.


Alkisah cerita tak berapa pandai..Balik je dari open house Azie tadi di SPutra, aku ter saje lepaskan simpang masuk PHeights utk balik ke rumah..Semalam dok rumah aje, aku rase hari ni nak melangok pegi mane2..Pegi mane ?Tak tau..Ikut kaki melangkah roda berputar..Masuk Padang Jawa, keluar ke Setia Alam..Tgk2 rumah baru naik..cantik! dan of course mahal lahh..perlahan2 lalu site beliau..malas nak kacau dia kerja, aku pusing2 tgk2 rumah lagi..Ok ..tak mampu..Sesungguhnye, tinggi betul taraf hidup di sini..Rumah area Saujana Putra tu, 2 bilik, 1 bilik air, 1 bilik stor, mencecah 250k..and I like WHAT???rumah teres 2 tingkat yang aku anggarkan 22" x 75" atau 80" sekitar 500k..and I like HOH?? kenape lah hartanah ni nilai die naik sgt mendadak dan semakin tinggi??Sape yang kawal harga eh?ade sape2 tau?ke mmg tak di kawal?aku pun tak tau lah kawal , pengawal, bla bla bla


Drive..Boringlah..malas nak balik lagi..Telepon si Sayed Dayah..Niat di hati mahu mengajak beliau ke rumah sepupu di puncak perdana..tetengok, sepupu pulak takde kat rumah..adoii..time pung pang pung pang cakap telepon dgn sepupu tu, maka aku dengan segala hormatnye terlepas simpang ke Shah Alam..Muncul2 je dah sign board Subang dan Kelana Jaya..Syabas Asma..anda berjaya buang minyak dan duit tol dengan jayanya..

Dah bayar NKVE bayar pulak PLUS..pakai syiling ye..pakai syiling..sigh..



Nah gambar aku dgn ex-STTJ beraye kat depan STTJ minggu lepas
from left: me, pidah, asmahani, zila



Pasni moh tengok rumah kat Kota Kemuning plak..boleh jumpe Pidah..ngehehe..



Now what?Signing off loh..Ape lagi..

XOXO


Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini