Macam-Macam Adaa..

Rabu

Model Kanak-kanak


Kalau jumpe abang2 sepupu, aku ni langsung die tak pandang, tak heran..Kalau sorang2, aku jugak die carik dulu..hehe..budak-budak...

Nur Qistina Umairah, 3 tahun

Budak kecik ni suke bergambar.."Nak jadi model.." kate die..Tapi, aku dah pengaruh die, "Jadi Doktorlah , lagi best tauu.."..Sambil die mengangguk..paham ke tak paham tah ape aku cakap, aku pun tak taulah..

Kegemaran aku di masa lapang, ambil gambar die [sambil suruh dia buat aksi2].. Kalau ade abang sepupu, Akif..terjadilah aksi gedix sambil Akif malu2..ohh..gambar gedix takde dalam simpanan aku pulak  =(

Nah..












Ade macam Stacy tak??hehe















Bear yang die pegang tu [hairy one] housemate aku mase belajar [syai] nak buang..aku pun amik lah..bagi anak2 buah main..


"Berenti jap makan goreng pisang..amik gamba dgn maksu.."
.."ok.." sambil membetulkan rambut gaya Adira..
wekk..

 
Dia peminat setia Adira dan Stacy...

Hehe..

xoxo





Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini