Macam-Macam Adaa..

Ahad

Rumah Terbuka 2011 Pharmaniaga

Syawal ke-12..
Orang sana sini buat Open House..wow..peluang makan free tuu..Macam malam tadi, pergi ke Rumah Terbuka Pharmaniaga..OK..memang tak relate dgn aku pun, tapi aku pergi..Itulah bagusnye ramai kawan..ahaks..Thanks Hanis..and to Farrah also lah..

Sangatlah kelass, sebab ade lucky draw yand hadiahnye memang kelass..Tiket pergi balik dan accomodation 3 hari 2 malam ke London, Bali, Seoul, Ho Chi Min, iPhone, iPad, TV LCD 42", laptop,DSLR canon etc..banyakk...kelass kan?



http://herhandcards.blogspot.com/


Syawal ke-13..
Malas betul nak keluar rumah di hari minggu..Colleagues ajak makan2 di rumah mereka..Ade 2 jemputan..sangat malas..tapi, kerana mahu menjaga hati, aku pergi lah juge, bukan jauh pun Saujana Putra tu aje haa...Yang lagi seorang tu jauh sikit banyak..Nun di Sungai Buloh..Tahukah aku??Tidak..Ok..tak payah pergi..Dari aku sesat tak pasal2, baik duduk ontok2 di rumah..






Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini