Macam-Macam Adaa..

Sabtu

# 1--the nanny diary

19 JUNE
12.14 a.m

Arini tuka tempat dgn makcik [mak k.effi]..makcik nak pulang ke kota tinggi esok pagi2 lepas 2 minggu kat S2..ok..dlm 3 ari lps aku stay kat rumah je..mak demam..darah die naik [ 172/104 bp ]..so,aku buat la ape yg patut..start tmrw..i will be here helping k.effi and manage the baby with their older brothers yg sgt excited dapat kasut ben 10..hopefully everything will going on smooth..[dgn aku yg kelam kabut ni kann...--kwn2 rapat tau le kot the real me..hik]

So this very nanny need to be patient dlm menuntut ilmu baru yg bakal digunekan di mase akan dtg..oh..btw..name baby dah ade..lame dah x update blog,lupe nak hebah...Muhammad Firas Mirza is the name..comel gile muke die especially time tido..

oh..bout the berpantang mom's punye jadual makanan,belum aku study..and how is it to be cook n stuff..xpela,esok aje belajar..

nothing yet to share..stop here.. sbb xdpt nak upload gmba baby sbb cabel xde..aku ltk aje gmba baby from internet.. =)










p/s--thanks to scandal aku..ko mmg best la.. [u know who u are]

Tiada ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini