Macam-Macam Adaa..

Rabu

kejadian yg berlaku seminggu ini---sangat mencabar dan teruji hamba Allah yg satu ni..

ke hadapan pembace blog saye..hehe..

ok..too many things nak btau..xtau terkeluar ke tidak nak menulis ni..rite now at columbia hospital oakland seremban 2..kat lobby..[sangat sejuk dan hampir beku]..teman kakak ipar saye dlm wad..baru bersalin anak ke3..the baby is a baby boy..sangat comel..ok..kantoi..mule2 td saye nak on9 sbb nak check emel je..last2..bukak fb dgn blog skali..hehe..xpelah..k.efi pon tido tu..baby pon dalam nursery..baik saye berpoye2 kat lobby dulu..heee ...kelahiran anak buah ke 4 aku ni [anak ke3 nana+k.effi],nampaknye telah merubah org sekeliling..mengambil contoh diri sendiri..alhamdulillah syukur..dan nampaknye,semue yg berlaku ade hikmahnye..Tuhan Maha Kaya..sangat bersyukur dan gembire baby semakin tembam..kak effi pon semakin pulih..sok luse maybe leh balik rumah..kali ni  kak effi akan berpantang di seremban.. =) 

ok..tu cerite past 4 days..past 5-6 days..saye telah berjaye menangkap cik anonymous..maksudnye..identiti si dia telah saye ketahui..suke dan sedih..suke sbb aku dah kompem siape si pendengki dan penyibuk itu..kate blog ni tah pape tapi tetap bace dan bagi komen..[nampak sgt menarik blog saye ini..bluekkk..]..saye sedih sbb ingatkan die xmenyimpan dendam atas ape yg berlaku...rupe2nye berapi dalam hati..[mcm la salah saye bnde tu jadi..]..thaks la apepon..ketahui lah..the choosen one is the best.. =P

Akhir sekali..telah berjanji kepade farrah akan berlatih ari2 di padang utk mendapatkan bentuk badan ideal..harharhar..tapi minggu ini gua xdapat a beb..gua join mgu akan dtg..dilla pon sekali..yg telah banyak menolong saye dan telah menolong mak saye cas betri hempon..hehe..
thanks kepade encik daus dtg lawat ..walopun di kedai makan [xsempat time tu..kami lapa sgt]...[kami=maksu+akif+harraz+nana jugak la]
[name baby xkompem lagi ape..dah tau nanti aku war2kan..]


salam ..

4 ulasan:

mr_bread berkata...

ko bile lg?anak buah dah bratur dah...haih

tp bgus2...ade 'silent reader'...hahahaa~

asma HazeLnut berkata...

hehe..

aku kan mude lagi sweet 18..tgu la cukup umur bro..

Tanpa Nama berkata...

ko xknal ak..ak pn xknal ko..so xyah la nk sedey or hepi..ak cume kesian kt sume watak lam cite ko tu..demi Allah,kite xpnah knal n jmpe...jgn ftnah org...buruk padah nye...~

asma HazeLnut berkata...

oopsss..miss anonymous still following my blog la.. =)

Terdapat ralat dalam alat ini