Macam-Macam Adaa..

Khamis

no name

salam sume..

sape yg ikut blog ni tau la kot sal org xbername yg selalu komen gile..dah dibuang..entry saye sal cinte 3 segi kawan rapat saye [entry tu untuk cik N dan cik S --amanah org..time kasih S dan N..saye tepakse padam entry tu,..arap u all da bace n tahu update ye..thanks again especially to N] ..CASE CLOSED..NEW CHAPTER..

dlam minggu ni je mcm2 jadi kat dilla..hepy dpt tlg ape yg aku dapat..sabar aje ye..tgu aku lak nye turn nanti..pehh ..xsnaggup..nurul pun da nak abis blaja..congrats..and bout si farrah yg sangat rajin eksesais..hehe..weh..aku banyak hal la..aku kan chauffer kat umah ni..asal nak kua je..ade je kena g sane sini..pastu..laki aku kan dkt..die pun asik nak jmpe je..xkan aku nak tolak..kitorang kan dekat..sian ko farah..Ajak berada 1jam lebih jaraknye dari ko..manakale aku hanye 10 minit..hehe...hahahaha [saje bg ko sakit ati+berbulu]..banyak nak burak dgn ko ni..ari tu jumpe kat trek..xbanyak burak..kot anak2 aku xdtg ptg ni, aku jog la k..aku bkn xnak join ko g swim..masalahnye aku XTAHU berenang..dah mcm bg msg direct ke farah pulak,sedangkan ini blog saye..cit..

insyaAllah dlm mase terdekat ni akan stat bekerje..insyaAllah..moge ati aku senang bekerje..kalau x..will be unemployed lagi la ye..

ujung bulan ni bakal dapat anak baru..3rd child of nana+k.effi..aku lak xsabar2..hehe..best..anak ke 4 aku lani..

sign off..c y'all again

2 ulasan:

zila berkata...

ko da dpt kje bru asmah?...

asma HazeLnut berkata...

aah..babysitter..

Terdapat ralat dalam alat ini