Macam-Macam Adaa..

Khamis

passion I




Following few blog of Handmade Card [which is my passion since I was in my secondary]

Starting from cut and paste of abstract look alike/floral /heart shape motif card that I made only for certain occasion [for my friends and family members..and Him]

And till I am patient enough to cut the tiny little piece of paper to form a shape of Cow[ouh..one of my hideous card-lack of colour paper at that moment and I still nak  buat kad lembu tu!!!--that's why..]

The revolusion of card making is now about Quilling [lame dah kot aku baru nak semaikan interest kat situ.hah!]

And actually the card making have so many kind of ways to make them look simple yet presentable [okey ayat kucar kacir] and of course sangat hebat dan...[can't find any word to describe cause I found out that the result is da bomb...--okeyy..okey..again.. u bagi perkataan tah ape2 lagi..hiks]

Made few quilling card too cos looking at their work piece is inspiring


 [saje je tunjuk xpenuh sbb..maluuu banyak cacat cela,lagipun xcantik pun....hinsshhh..]








Thank you for the inspiring and support from my-same-interest-friend

[buatlah apepun selagi ko free ni..nanti siaplah..berhabuk lah kertas2 and stuff..heh..]


Okay..That's all--my passion part I

::
::

::
::



(*_^)




 *macam karangan pendek tentang Hobi Saya..hahaha..[okeyy2.. xkelakar..pastu xde ayat pembukaan, tibe2 mcm point form..ayat penutup tah ape2.. --macam cikgu komen karangan anak murid pulak  (-_-)"   --aku pun dah lama xmengarang--]



5 ulasan:

MAMA MIRZA berkata...

cantik²...tp slalu xde masa nak buat benda kita suka... waaa.. felt akak dah berhabuk...

As Ahmad berkata...

kak asma! cantekny your quilling. i know beginners have a lot to be improved, but compared to mine ms memula blajar, yours is great! thumbs-up! quilling lagi plssss. jgn smpai berhabuk tau? hihi

asma HazeLnut berkata...

kak effi--tq..huhu..aah..xde mase.memule je thrill,dah keje, jarang usik kan?kak, nanti nak order kain felt..ade sesuatu nak buat..dpt gaji nti nur beli..


as ahmad--tengkiu..malulah..tp sbb ade org sokong, publish ajelah..agak cacat..xreti nak wat bulatan tu rata..waa...

zFi berkata...

for me, tak de ape yang cacat :)

beginner memang macam tu, most of all, memang kering idea. tapi once u r on the right track, buat lah ape pun, nothing can stop u from doing it! :D

asma HazeLnut berkata...

zFi..aku kira tu satu sokongan? thnks..

Terdapat ralat dalam alat ini