Macam-Macam Adaa..

Isnin

Sekarang

Walaupun baru ade 1 entry about my handmade card yang cacat tu, nampaknye mendapat sokongan dari experts, Simple Rhyme dan My Quilling Soul ..Thank You!!! Sehingga kini, kertas2 yang dah terbentuk masih lagi tak di decorate. Macam mane nak pandai quilling kalau malas practice noq?? huh..As appreciation to experts, will made new one before end of week. InsyaAllah



Dah pun carik buku2 lame utk di study sbg persediaan minggu depan. So that I can get used to things that I will be surround with.



Gaining weight [a bit ] sebab dah tinggalkan plan pemakanan sehat sbb nafsu makan membuak2. 



Will be much easier if I owned a car, and not anybody's car as I will need to traveling here and there. I will not be able to survive with NAX476 long enough..hisshhh..



Dazzling Hawa business is on the right track even tho we're late on the online update due to direct selling that is much better.



Sedang kumpul barang2 yg mahu dibeli online [sebab kat online je jual] dan akan meng'order'/membayar sejurus gaji masuk.



Tak sabar tunggu gambar kawen akak aku yang bakal siap..sebenarnye eager nak tgk gambar diri sendiri bersame family/kawan2 dan hasil edit abang aku yang xmenampakkan peluh2 di muke aku..[adoii..lupe nak mintak gambar dlm dvd tu lahh..]

2 ulasan:

Ummu Solehah Muhammad berkata...

duhhh, me tak layak ag jd experts kak hehehee, tp kalau asma' mmg expert la :) chio kak! teruskan usaha meng-quill kertas tu :)

asma HazeLnut berkata...

aite..i will..cuma,kekangan masa.. hihi

Terdapat ralat dalam alat ini