Macam-Macam Adaa..

Sabtu

Insane Me


Masih menggigil takut...dan marah...

Malam tadi aku buat perkara sgt intuitive yang bodoh..goshhh!!!!

Aku sgt marah.. Masih marah.. Aku tak boleh sabar.. Dia sangat melampau..Sangat berani buat benda jahanam..

Kami dimalukan...

Batu bata..aku lemparkan ke kereta.. heh...hati aku puas..kalau die benar, die takkan lari.. Batu bata.. Aku harap kemik kat kereta semalam lebih teruk kau buat la batu bata....

Aku takut..Sebab dia bukan calang2.. Samseng..gengster..Tapi adakah lebih kepada samseng kampung dusun atau samseng taik kucing?? Kalau benar, dia akan marah aku baling batu bata ke kereta die..Err kereta die??Kereta curikk ya...heh.. Insane me..Aku sekarang takut2.. Even parent aku takut aku di apa2kan..Pasni, aku akan spare hammer dlm keta dan beg..Penyembur cili nak carik mane ye??


Jadi..kawan2 blog..Kalau korang terjumpe aku tepi jalan atau kat mane2 je, dan dalam keadaan mencurigakan dan tidak selamat ..Tolong berhenti dan selamatkan aku...I am serious and i really mean it..

Aku admit..Aku takut akan consequence bakal berlaku.. Tapi aku percaya, kebenaran di pihak benar.. Tapi, tak ke kau puas, bile ko dapat buat benda yg kau inginkan sangat2 from the beginning??



3 ulasan:

Miss Y berkata...

apa kes weh? apa kes?

cer citer cer citer.

Yatt berkata...

apa kes weh? apa kes?

cer citer cer citer.

asma HazeLnut berkata...

heh..nothing..time tu, kurang waras..sume dah ok dah... =)

Terdapat ralat dalam alat ini