Macam-Macam Adaa..

Sabtu

Makan Sedap


Okehh..ini cerite sudah lame..Last month..captured pun xbanyak, sebab mase tu xsabar2nak makan..hihi..Ini mase dinner opis aku nih..[ala..yang aku terpakse pergi tu..ingat tak?]

Aku ni gayat..Jarang makan bende2 macam nih..time tu aku tersalah amik cecah die..so, kurang syiok la sket..Apepun, tetap best dan menggemukkan [especially dessert..] Seb baik buffet..Memang kaw-kaw aku melantak..haha [pas kenyang baru nak menyesal..'ala..gemok lah aku camni'..-walaupun memang sedang gemok-]  =)


Baru sampai, meja pun kosong lagi, org pun xde lagi..hihi



Orang appetizer pegi amik ringan2, salad, bread mcm tu..aku..???Terus main course..haha





Tamakk..aku nak telan sorang2..sume nak rase..sedap!!..uuiiii.




2 ulasan:

..ummi zfe.. berkata...

uit.. sedap gler tgok mknn ni.. katne ni?

asma HazeLnut berkata...

ummi-xsilap aku kat saujana resort (dekat2 ara damansara)..uit..aku still xleh komen blog ko ler..hurmm..

Terdapat ralat dalam alat ini